Κόντρα Τσίπρα - Χρυσοχοΐδη για την επέμβαση στην προβολή του Τζόκερ

Κόντρα Τσίπρα - Χρυσοχοΐδη για την επέμβαση στην προβολή του Τζόκερ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:30 Δημιουργία 21/10/19, 14:28

«Επίδειξη φτήνιας πολιτικής και ψεύτικης ευαισθησίας» χαρακτηρίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνοδευόταν από μονταρισμένη φωτογραφία του Μ. Χρυσοχοΐδη που τον παρουσίαζε ως διώκτη του «Τζόκερ».

Στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας καταφερόταν εναντίον του κ. Χρυσοχοΐδη και της κυβέρνησης, στηλιτεύοντας την επέμβαση αστυνομικών σε δύο κινηματογράφους μετά από καταγγελίες για την παρουσία ανηλίκων σε προβολές της ταινίας.

Απαντώντας στις αντιδράσεις για την αστυνομική παρέμβαση ο κ. Χρυσοχοΐδης τονίζει αρχικά ότι «η Αστυνομία είναι χρεωμένη, δυστυχώς, με αρκετά πάρεργα, εκτός πλαισίου ουσιαστικά της αποστολής της».

«Είναι αυτονόητη η υποχρέωση της να ανταποκρίνεται στις καταγγελίες, πολλές εκ των οποίων μπορεί στη συνέχεια να αποδειχθεί ότι έγιναν για ήσσονος σημασίας λόγους, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα στα όρια της φαιδρότητας, όπως συνέβη χθες με τα περιστατικά στις δύο κινηματογραφικές αίθουσες» υπογραμμίζει.

«Τα παραπάνω είναι αυτονόητα για κάθε λογικό πολίτη και προφανώς θα έπρεπε να είναι και για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρα» συνεχίζει ο υπουργός και κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «επέλεξε, για άλλη μια φορά, να κάνει επίδειξη φτήνιας πολιτικής».

«Ξεσκεπάζεται η ψεύτικη η ευαισθησία από τα ίδια του τα τελευταία λόγια, μιας και μόνο ο δικός μου στιγματισμός τον ενδιαφέρει. Είναι φτηνό, ενδεικτικό της αισθητικής και πολιτικής του ρηχότητας να συνοδεύει την ανάρτηση με δική μου φωτογραφία μονταρισμένη ως διώκτη του Τζόκερ. Από ό,τι έχω ακούσει και διαβάσει τη δολοφονία χαρακτήρων, ανάμεσα σε άλλα, καταδικάζει η ταινία. Την είδε και πάλι δεν κατάλαβε ο Αλ. Τσίπρας» συμπληρώνει ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Επαναλαμβάνει τέλος – όπως έγραψε νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Twitter – πως θα πάει να δει απόψε την ταινία με τον 15χρονο γιο του.

Αν σου άρεσε κάνε