Για «ύστατη ώρα» κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ επί της ψήφου των αποδήμων

Για «ύστατη ώρα» κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ επί της ψήφου των αποδήμων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:36 Δημιουργία 21/10/19, 17:33

Σε έντονο ύφος σχολίασε ο Κώστας Σκανδαλίσης από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής τα όσα συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών για την ψήφο των αποδήμων.

Σε δήλωση του εξερχόμενος του ΥΠΕΣ, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε πως «επιμείναμε να θέτουμε μοναδική προϋπόθεση την εγγραφή τους στα δημοτολόγια, να μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμά τους με επιστολική ψήφο και την δυνατότητά τους να εκλέξουν και δικούς τους αντιπροσώπους. Δυστυχώς κάποια κόμματα θεωρούν την εθνική αυτή υπόθεση πεδίο μικροκομματικής αντιπαράθεσης. Εμείς με τη στάση μας διευκολύναμε αποφασιστικά να υπάρξει κοινή πρόταση τόσο για την ομόφωνη ψήφιση στη Βουλή, όσο και τις αναγκαίες αλλαγές στη Συνταγματική Αναθεώρηση, αποδεχόμενοι κάποιες από τις προτάσεις τους.

Με τη στάση τους ουσιαστικά δυναμιτίζουν την εθνική συνεννόηση. Έστω και την ύστατη ώρα, καλούμε την κυβέρνηση και τα κόμματα να συμβάλλουν θετικά ώστε αύριο το απόγευμα να υπάρξει λύση. Όλοι μας λογοδοτούμε απέναντι στους συμπατριώτες μας που δεν κατανοούν γιατί κάτι που όλοι υποσχόμαστε επί τόσο χρόνο δεν μπορούμε και αυτή τη φορά να το κάνουμε πράξη» ανέφερε ο κ. Σκανδαλιδης.

Αν σου άρεσε κάνε