Πρεμιέρα με ένταση στην προανακριτική για Παπαγγελόπουλο

Πρεμιέρα με ένταση στην προανακριτική για Παπαγγελόπουλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:45 Δημιουργία 22/10/19, 19:39

Όπως αναμενόταν, με το «καλημέρα» ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή στην έναρξη των εργασιών της προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τους χειρισμούς του στην υπόθεση Novartis.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής, δια των εκπροσώπων τους, ζήτησαν να εξαιρεθούν από μέλη της προανακριτικής επιτροπής οι Δημήτρης Τζανακόπουλος και Παύλος Πολάκης, προκειμένου να κληθούν ως μάρτυρες.

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να εξαιρεθεί ο Θάνος Πλεύρης.

Βάσει πληροφοριών του skai.gr, ο Βασίλης Κεγκέρογλου από πλευράς ΚΙΝΑΛ φέρεται να ζήτησε να εξαιρεθούν οι κ.κ. Τζανακόπουλος και Πολάκης από μέλη της επιτροπής.

Ο κ. Πολάκης φέρεται κατά τις ίδιες πληροφορίες να απάντησε κάνοντας λόγο για «παπ@@@@», ενώ κατηγόρησε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ότι «θέλετε να μας καταδείξετε ως ύποπτους όχι ως μάρτυρες».

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος έκανε λόγο για «ντροπή» και φέρεται να ζήτησε από τον κ. Πολάκη να αποκαλύψει ποιους μάρτυρες γνώριζε.

Η ένταση συνεχίστηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση να μιλά για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και τον κ. Τζανακόπουλο να καταγγέλλει συμπαιγνία ΝΔ – ΚΙΝΑΛ.

Αν σου άρεσε κάνε