Με υψηλούς τόνους η απάντηση Πέτσα προς ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό

Με υψηλούς τόνους η απάντηση Πέτσα προς ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:54 Δημιουργία 23/10/19, 15:50

Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει με τη «γραμμή» που έχει ανακοινώσει στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα υπογραμμίζει την Τετάρτη ο Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε σχετική δήλωση σημειώνει πως «ο ανθρωπισμός του ελληνικού λαού και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του Λιμενικού που σώζουν χιλιάδες ζωές και αγκαλιάζουν κατατρεγμένους ανθρώπους, αποδεικνύονται κάθε μέρα στην πράξη. Ας μην τους κουνά κανείς το δάχτυλο».

Ο κ. Πέτσας επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα «που γιγάντωσε», όπως είπε, με την πολιτική του το πρόβλημα, «ο οποίος μάλιστα, μόλις πρόσφατα δήλωνε ότι "το προσφυγικό δεν προσφέρεται για κριτική, μικροπολιτική και αντιπαράθεση". Σήμερα ο εκπρόσωπός του αποδεικνύει πόσο ψεύτικα είναι τα λόγια του» σημείωσε.

Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση αλλάζει την προηγούμενη αδιέξοδη πολιτική στο μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα και πρόσθεσε: «Τα σύνορά μας φυλάσσονται, όσοι δικαιούνται προστασίας θα τη λαμβάνουν και όσοι όχι, θα επιστρέφουν στις χώρες από τις οποίες προήλθαν».

Αν σου άρεσε κάνε