Υπόθεση Novartis: Χωρίς δηλώσεις ο Γεωργιάδης μετά την κατάθεση στον ΑΠ

Υπόθεση Novartis: Χωρίς δηλώσεις ο Γεωργιάδης μετά την κατάθεση στον ΑΠ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:56 Δημιουργία 25/10/19, 16:32

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 1,5 ώρα η κατάθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζάχαρη που ερευνά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Novartis.

Μετά το πέρας της κατάθεσης και εξερχόμενος του ΑΠ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο.

Υπενθυμίζεται πως στον κ. Ζαχαρή έχουν ήδη καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, ο Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δημ. Αβραμόπουλος και άλλοι.

Νωρίτερα, κατά την προσέλευσή τους στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο συνήγορος του Άδωνη Γεωργιάδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι «ο υπουργός καταθέτει με την ιδιότητα του μάρτυρα στο πλαίσιο της έρευνας για μία δυσώδη υπόθεση, όπου δύο εισαγγελείς κατήγγειλαν παρεμβάσεις στο δικαιοδοτικό τους έργο από τον τότε αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης».

Σε περίπτωση πάντως που στην κατάθεση του υπουργού, υφίστανται αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα τότε αυτή θα διαβιβαστεί στη Βουλή ενόψει της έναρξης των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά τις ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Αν σου άρεσε κάνε