Η Γεροβασίλη διαψεύδει τα περί «αποστάσεων» ΣΥΡΙΖΑ από τον Πολάκη

Η Γεροβασίλη διαψεύδει τα περί «αποστάσεων» ΣΥΡΙΖΑ από τον Πολάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:59 Δημιουργία 30/10/19, 16:55

Ανυπόστατα χαρακτηρίζει τώρα η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη δημοσιεύματα που την φέρουν να κρατάει αποστάσεις από τον πρώην υπουργό Παύλο Πολάκη και την απόφασή του να μην φύγει από την προανακριτική επιτροπή παρά μόνο αν τον βγάλει η Φρουρά της Βουλής.

Η κ. Γεροβασίλη, η οποία μιλώντας νωρίτερα σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες χαρακτήρισε ως «προσωπικές απόψεις» όσα είπε ο κ. Πολάκης, κάνει λόγο για ανυπόστατα δημοσιεύματα, ενώ δεν κρύβει την ενόχλησή της για την τροπή που λαμβάνει το θέμα στο εσωτερικό της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά οι νέες δηλώσεις της κ. Γεροβασίλη. «Για άλλη μια φορά δημοσιεύματα εμφανίζουν δήθεν αποστάσεις και διαφωνίες εντός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το χειρισμό της πρωτοφανούς απόφασης της πλειοψηφίας της Προανακριτικής να εξαιρέσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που για το ίδιο θέμα έχουν δημόσια εκφράσει διαφωνία βουλευτές του ΚΙΝΑΛ αλλά και επιφυλάξεις βουλευτές της ΝΔ.

Καταλαβαίνω λοιπόν απόλυτα το λόγο για τον οποίο γράφονται όλα αυτά και δεν αξίζουν καν διάψευσης».

Υπενθυμίζεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη επικοινωνία τουπροέδρου της Βουλής με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα που ανέκυψε μετά την εξαίρεση από την προανακριτική επιτροπή των κ.κ. Πολάκη και Τζανακόπουλου κατόπιν ψηφοφορίας χθες το βράδυ.

Αν σου άρεσε κάνε