«Άδειασμα» Μπακογιάννη σε βουλευτές της ΝΔ για τα περί... μπάρμπεκιου

«Άδειασμα» Μπακογιάννη σε βουλευτές της ΝΔ για τα περί... μπάρμπεκιου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:04 Δημιουργία 06/11/19, 16:00

Ξεκάθαρες αιχμές κατά των βουλευτών της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη και Κώστα Μπογδάνου, για τις τελευταίες αναφορές περί του... μπάρμπεκιου ως μέσου προσβολής μεταναστών και προσφύγων έξω από τα διαβατά άφησε την Τετάρτη η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως δήλωσε στον Alpha, πρόκειται για «ζήτημα ανθρωπιάς, λεβεντιάς και αλληλεγγύης» και δήλωσε ότι, οι νεοδημοκράτες βουλευτές, δεν κατάλαβαν το θέμα για το οποίο μιλούσαν.

«Μια ανύπαρκτη οργάνωση, η οποία ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας, δημιουργεί μείζον θέμα, το οποίο δεν έχει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κόμματα αλλά ανάμεσα στους ανθρώπους. Η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύνατο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ή δεν το μαθαίνεις ποτέ.

Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπο και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Αυτό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη και συνέχισε:

«Έγινε μια κομματική αντιπαράθεση. Εγώ λέω ότι κάποιοι δικοί μας νέοι βουλευτές, πιστεύω ότι δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν. Ο κ. Γιαννούλης το έφερε στη Βουλή με άκομψο τρόπο, οπότε παρεξηγήθηκε αυτό που είπε και βγήκαν οι βουλευτές να αντικρούσουν κομματικά. Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς».

Αν σου άρεσε κάνε