Περιοδεία Τσίπρα στη Δυτική Μακεδονία για Τετάρτη - Πέμπτη

Περιοδεία Τσίπρα στη Δυτική Μακεδονία για Τετάρτη - Πέμπτη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:42 Δημιουργία 12/11/19, 18:14

Συνέχεια στις περιοδείες του για το «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά δίνει ο Αλέξης Τσίπρας, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών αύριο και την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας, τηνΤετάρτη 13 Νοεμβρίου, θα επισκεφτεί το Νομό Γρεβενών, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες στο Κέντρο Πολιτισμού δήμου Γρεβενών (11.30 πμ). Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την πόλη της Κοζάνης, όπου θα λάβει μέρος σε ανοιχτή συνέλευση στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού (19.30μμ).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, θα έχει συνάντηση με τις Πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Κτήριο Διοίκησης (10.00πμ) και ακολούθως θα επισκεφτεί το δήμο Σερβίων (11.30πμ).

Ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο νομό Φλώρινας, όπου θα επισκεφτεί τη δημοτική επιχείρηση “Ξινό Νερό” (13.00μμ).

Το απόγευμα (18.00μμ) θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο).

Αν σου άρεσε κάνε