«Ανοίγει» ζήτημα παραίτησης του Βορίδη ο Ραγκούσης

«Ανοίγει» ζήτημα παραίτησης του Βορίδη ο Ραγκούσης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:42 Δημιουργία 13/11/19, 14:36

Το ζήτημα της παραίτησης του Μάκη Βορίδη από την κυβέρνηση έφερε έμμεσα την Τετάρτη ο Γιάννης Ραγκούσης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης το πρωί στο ΣΚΑΪ περί «αναγκαιότητας» της βίας των ΜΑΤ κατά των φοιτητών στην ΑΣΟΕΕ στα επεισόδια της Δευτέρας.

Με σχετικές αναρτήσεις στο Twitter, ο βουλευτής και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως «ο κ. Βορίδης μετά από τη σημερινή του δήλωση, υπουργός θα μπορούσε να παραμείνει μόνο στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Η δήλωση του Υπουργού του κ. Μητσοτάκη ο οποίος αναφερόμενος σε φοιτητές δήλωσε πως: «... το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας» δεν προξενεί καμία εντύπωση για τον ίδιο και τις πεποιθήσεις του. Η δήλωση αυτή, στιγματίζει κατά τρόπο ανεξίτηλο τον ίδιο τον κ.Μητσοτάκη και τη διακύβερνησή του.

Ο ακροδεξιός κατήφορος της κυβέρνησης που σκόπιμα συγχέει φοιτητές με κάθε λογής προβοκάτορες, συνεχίζεται με σπασμένα τα φρένα. Ο κ. Βορίδης μετά από τη σημερινή του δήλωση, υπουργός θα μπορούσε να παραμείνει μόνο στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» κατέληξε ο κ. Ραγκούσης.

Αν σου άρεσε κάνε