Το πρόγραμμα του 13ου συνεδρίου της ΝΔ

Το πρόγραμμα του 13ου συνεδρίου της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:50 Δημιουργία 13/11/19, 16:47

Η ΝΔ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το logo και το πρόγραμμα του 13ου συνεδρίου του κόμματος που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 29/11 έως την Κυριακή 1/12 στο Metropolitan Expo του Αεροδρομίου Αθηνών.

Την πρώτη μέρα του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Tην έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Ευρωβουλευτής κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Το Σάββατο 30/11, οι εργασίες θα συνεχιστούν με τις ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών και οι τοποθετήσεις των συνέδρων στο πλαίσιο των δύο θεματικών ενοτήτων του Συνεδρίου:

Ι. «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό».

ΙΙ. «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Στο τέλος της ημέρας, θα διεξαχθεί νυχτερινός συμβολικός αγώνας δρόμου 4 km, προκειμένου να ενισχυθεί η μάχη εναντίον της κακοποίησης των γυναικών.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής 1/12 με την τελική ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα πρόσωπα που έχουν προσκληθεί, οι παράλληλες δραστηριότητες και εν γένει η θεματολογία του συνεδρίου επιβεβαιώνουν ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και στους πολίτες και αναδεικνύουν τη σύγχρονη φυσιογνωμία της.

Αν σου άρεσε κάνε