ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φρουζής θα κάνει αίτηση να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί του

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φρουζής θα κάνει αίτηση να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 15/11/19, 19:16

Αιχμές κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τη διάταξη για την ενεργητική δωροδοκία που ψηφίστηκε στη Βουλή, εκτοξεύουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης ήρθε τελικά αντιμέτωπος με το «δώρο» του για τους υπόδικους που ελέγχονται για ξέπλυμα πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόταν».

Σύμφωνα με τι ίδιες πηγές «πριν από λίγο, ο κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Novartis, κ. Φρουζής παραδέχθηκε ότι θα κάνει αίτηση να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί του στην Ελβετία με βάση τη διάταξη που ψήφισε προχθές ο κ. Μητσοτάκης».

«Είχε δίκιο τελικά η κυβέρνηση ότι και εμείς και οι Financial Times κάναμε λάθος. Η διάταξη όντως δεν αφορούσε μόνο "υπόδικους επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εφοπλιστές", αφορούσε τελικά και τον βασικό κατηγορούμενο της Novartis κ. Φρουζή!», πρόσθεσαν.

«Τόση προσπάθεια έκανε ο άνθρωπος τις τελευταίες μέρες να κατασκευάσει το αφήγημα της σκευωρίας, να μην τον ανταμείψουν κάπως; Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε στη Βουλή την επόμενη Παρασκευή ο κος Μητσοτάκης να δώσει και αλλά ονόματα και διευθύνσεις των ευνοούμενων του», κατέληξαν οι ίδιες πηγές.

Αν σου άρεσε κάνε