Υπόθεση Novartis: «Άγνοια» για χρηματισμό πολιτικών δήλωσε η πρώην γραμματέας του Φρουζή

Υπόθεση Novartis: «Άγνοια» για χρηματισμό πολιτικών δήλωσε η πρώην γραμματέας του Φρουζή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:19 Δημιουργία 26/11/19, 14:16

Με την κατάθεση της πρώην γραμματέα του Κωνσταντίνου Φρουζή, Μαρίας Μαραγγέλη, συνεχίστηκε την Τρίτη στη Βουλή η προανακριτική επιτροπή για ποινικές ευθύνες του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση Novartis.

Η κ. Μαραγγέλη φέρεται να είπε πως δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη της κάτι για πολιτικά πρόσωπα, καθώς κάτι τέτοιο δεν ήταν στην αρμοδιότητα. Επίσης απάντησε αρνητικά στα ερωτήματα από μέλη της επιτροπής για το αν γνωρίζει κάτι για δωροδοκία πολιτικών προσώπων.

Επίσης δέχθηκε ερώτημα για το αν έχει δει βαλίτσες και φέρεται να απάντησε πως ο Φρουζής κρατούσε τη μαύρα τσάντα του. Μάλιστα σε άλλο ερώτημα φέρεται να είπε πως κρατούσε μια μαύρη βαλίτσα αλλά είπε πως δεν είχε δει samsonite βαλίτσα με χρήματα που να έφυγε από τη Novartis με τον κ. Φρουζή για τον Αντώνη Σαμαρά.

Παράλληλα φέρεται να είπε πως είχε κλείσει ραντεβού με τους Ανδρέα Λοβέρδο και Γιάννη Στουρνάρα και ότι της είχε ζητηθεί να κλείσει ραντεβού με τον τότε πρωθυπουργό, λέγοντας πως η συνάντηση έγινε στο Μαξίμου και πως δεν θυμάται πότε.

Σε ερώτημα για το αν έχει εξεταστεί ποτέ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, φέρεται να απάντησε πως τον Οκτώβριο του 2017 είχε καταθέσει για πρώτη φορά και στις αρχές του 2018 κατέθεσε εκ νέου στο τμήμα εγκλημάτων κατά της διαφθοράς. Σύμφωνα με πληροφορίες επεσήμανε ότι ποτέ δεν είχε καταθέσει στο εξωτερικό.

Αν σου άρεσε κάνε