Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κουνά το δάκτυλο για την Υγεία, απαντά η ΝΔ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κουνά το δάκτυλο για την Υγεία, απαντά η ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:05 Δημιουργία 26/11/19, 16:01

Για «αστοχία» κάνει λόγο η ΝΔ αναφορικά με την αρχική τοποθέτηση στελέχους της ως διοικητή στο νοσοκομείο Καρδίτσας, με το μέλος του κυβερνώντος κόμματος να αναγκάζεται να υποβάλλει την παραίτηση του από τη θέση του λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν από το διορισμό του κ. Πατέρα.

Με σχετική ανακοίνωση/απάντηση προς τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ αναφέρει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ που διόρισε ως διοικητές νοσοκομείων ανθρώπους με τέσσερα (4) πλαστά πτυχία, όπως στο Κρατικό Νίκαιας και ιδιοκτήτες βουλκανιζατέρ δίχως κανένα πτυχίο, όπως στο Νοσοκομείο Σαντορίνης και διέλυσε τη Δημόσια Υγεία δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο στην κυβέρνηση.

Οι Έλληνες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου και μπορούν να κρίνουν πώς στελεχώνει το κράτος η ΝΔ και τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι διοικητές που διορίστηκαν στα νοσοκομεία θα υπογράψουν συμβόλαια με ρήτρα αποδοτικότητας με ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους. Θα αξιολογούνται για το έργο τους κάθε 3 μήνες και από αυτό και μόνο θα κρίνονται. Όποιος κρίνεται ανεπαρκής θα απολύεται και μάλιστα δίχως καμία απολύτως αποζημίωση», συνεχίζει η Πειραιώς και σημειώνει: «Περιπτώσεις αστοχιών η δική μας κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να διορθώσει όπως έκανε σήμερα. Η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία θα αλλάξει. Οι αλλαγές που ξεκίνησαν από το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσουν και οι πολίτες βλέπουν ήδη την διαφορά».

Αν σου άρεσε κάνε