«Πόλεμος» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τον παραιτηθέντα διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας

«Πόλεμος» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τον παραιτηθέντα διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:14 Δημιουργία 26/11/19, 17:10

Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις αντιδράσεις για το διορισμό του 80χρονου Κ. Πατέρα ως διοικητή στο νοσοκομείο Καρδίτσας που είχαν ως συνέπεια την παραίτηση του στελέχους της ΝΔ από το πόστο του προτού αναλάβει τα καθήκοντα του.

Απαντώντας σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΝΔ, η Κουμουνδούρου αναφέρει πως «θέλει θράσος να εμφανίζεται η ΝΔ ως τιμητής της δημόσιας Υγείας» και ότι «τα ίδια έλεγε και για τη δήθεν "αξιοκρατία" και "αριστεία" και βλέπουμε τα αποτελέσματα με το πλιάτσικο γαλάζιων στελεχών στο Δημόσιο».

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά απαντήσεις σε δύο ερωτήματα:

«Ισχύει ότι ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, όταν φωτογραφιζόταν με τον κ. Πατέρα στο γραφείο του στη Βουλή τον περασμένο Μάιο, του είχε υποσχεθεί τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου και σήμερα έσπευσε να τον παραιτήσει μετά το σάλο για τα ρουσφέτια» και «ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει τελικά τις παραιτήσεις και των υπολοίπων 111 γαλάζιων διορισμών, όπως ο κουμπάρος του βουλευτή του στην Καστοριά που παραδέχθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη το ρουσφέτι, οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Πρέβεζας και Άρτας και η σύζυγος δημοσιογράφου που τον λιβανίζει εδώ και 4 χρόνια;».

Αν σου άρεσε κάνε