«Μίνι» οικουμενική προτείνει ο Κοτζιάς σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση

«Μίνι» οικουμενική προτείνει ο Κοτζιάς σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 21:30 Δημιουργία 04/12/19, 15:38

Κάτι σαν... μια μικρή οικουμενική κυβέρνηση προτείνει την Τετάρτη ο Νίκος Κοτζιάς, με σχετική επιστολή που έστειλε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και νυν επικεφαλής της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ προς αρχηγούς όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, εκτός της Ελληνικής Λύσης, ζητώντας «την από κοινού επεξεργασία ενός κοινού προγράμματος στόχων και δράσης».

Οι συνεργάτες του κ. Κοτζιά αναφέρουν πως σήμερα η ανάγκη για μια πολιτική με όραμα, στρατηγική και δημοκρατικό πάθος είναι ακόμα μεγαλύτερη. Επισημαίνουν ότι υπάρχει ανάγκη για τη δημιουργία μιας μεγάλης συμμαχίας όλων των δυνάμεων, που αυτοπροσδιορίζονται ως δημοκρατικές – προοδευτικές και πατριωτικές. Κοινωνικές και Πολιτικές. Υπογραμμίζουν ότι οφείλουμε, όλοι μαζί, να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό μια ελπίδα, ένα μέτωπο, μια διέξοδο και ένα σχέδιο για το αύριο.

Προτείνουν, άμεσα, συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΡΑΤΤΩ μαζί τους και εφόσον υπάρξει συμφωνία και επιθυμία: Την από κοινού επεξεργασία ενός κοινού προγράμματος στόχων και δράσης και τη δημιουργία φόρουμ πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, για τον συντονισμό σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και προοπτικής.

Αν σου άρεσε κάνε