Ειρωνικός ο Τσακαλώτος προς τον Σταϊκούρα, μετά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Ειρωνικός ο Τσακαλώτος προς τον Σταϊκούρα, μετά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 21:30 Δημιουργία 05/12/19, 16:27

Με δηκτικό σχόλιο κατά της κυβέρνησης και ξεκάθαρες αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, σχολιάζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τα σημερινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας στο 9μηνο του 2019.

Σύμφωνα με τη δήλωση του τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, «συμπάσχουμε με τον κύριο Σταϊκούρα που τώρα πρέπει να ξαναγράψει από την αρχή την ομιλία του και να σβήσει όλα όσα θα έλεγε για την αναιμική ανάπτυξη που του παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας ότι «μέχρι τώρα η ΝΔ ισχυριζόταν ότι από τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός όλα πάνε καλύτερα ως δια μαγείας, ακόμη και το δήθεν δημοσιονομικό κενό που βρήκαν εξαφανίστηκε χωρίς κανένα δικό τους μέτρο».

«Βέβαια κανείς δεν αμφιβάλει για τις ικανότητες του κ. Μητσοτάκη. Παρακολουθήσαμε άλλωστε και ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ σε χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων που τις ανέλυε με βάση τη φυσιογνωμία του. Τώρα φαντάζομαι θα ισχυριστούν ότι οι πολίτες έχουν ορθολογικές προσδοκίες για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και έτσι επηρεάστηκαν και τα δύο πρώτα τρίμηνα», καταλήγει στη δήλωσή του ο Ε. Τσακαλώτος.

Αν σου άρεσε κάνε