«Παραδίνομαι» φώναξε ο Γρηγοριάδης του ΜέΡΑ25 στη Βουλή

«Παραδίνομαι» φώναξε ο Γρηγοριάδης του ΜέΡΑ25 στη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:20 Δημιουργία 10/12/19, 14:15

Έντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει την Τρίτη στη Βουλή ο τρόπος με τον οποίο ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέωνας Γρηγοριάδης, επέλεξε να διαμαρτυρηθεί για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας, με αφορμή τα επεισόδια στην πρόσφατη επέτειο για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

«Παραδίνομαι. Παραδίνομαι. Παραδίνομαι» επανέλαβε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 για να επισημάνει ότι σύμφωνα με βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητες άνδρες των ΜΑΤ εξακολουθούν να χτυπούν διαδηλωτή παρά το γεγονός ότι είχε συλληφθεί.

«Πόσο περισσότερο θα έπρεπε να παραδοθώ για να σταματήσουν να με χτυπάνε οι άνδρες των ΜΑΤ;» αναρωτήθηκε ο κ. Γρηγοριάδης επιχειρώντας να μπει στο ρόλο του διαδηλωτή για να προσθέσει «Την Παρασκευή το βράδυ στην πλατεία Εξαρχείων είδα να παραδίδεται κατ’ εξακολούθηση ο άνδρας που συνελήφθη. Πόσο χρειάστηκε στο βιντεο που έγινε viral να παραδίδεται; Μισό με 1 λεπτό ακόμα. Ήταν από την αρχή της βιντεοσκόπησης εμφανώς άοπλος και παραδομένος.. Τον χτυπάει αυτός που τον συλλαμβάνει στη συνέχεια εισέρχεται στο πλάνο δεύτερος ένστολος των ΜΑΤ και ενώ τον βρίσκει άοπλο αρχίζει να τον χτυπάει στην κοιλιά, τα γεννητικά όργανα και το στήθος. Είναι δημοκρατία αυτή η αγριότητα;»

Αν σου άρεσε κάνε