Η Κασιμάτη τα «μαζεύει» για τα υβριστικά σχόλια κατά των αστυνομικών

Η Κασιμάτη τα «μαζεύει» για τα υβριστικά σχόλια κατά των αστυνομικών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:00 Δημιουργία 12/12/19, 14:40

Στην ανάκληση του υβριστικού σχολίου «"μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» που έκανε χθες προχώρησε την Πέμπτη η Νίνα Κασιμάτη, μετά από τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η παραπάνω υβριστική αναφορά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχετική δήλωση, η κ. Κασιμάτη αναφέρει τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία. Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς.

Η ΝΔ σήμερα, το μόνο που επιδιώκει, είναι ένας υποκριτικός και χυδαίος αντιπερισπασμός για το φιάσκο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, που κάνουν τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες αστυνομικές αυθαιρεσίες και στην "αναγκαστικότητα του ξύλου" μίας μειοψηφίας της ΕΛ.ΑΣ, εκθέτοντας δυστυχώς την μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών που επιτελούν, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες, καθημερινά το έργο τους», καταλήγει η κ. Κασιμάτη.

Αν σου άρεσε κάνε