Ενημέρωση Αβραμόπουλου σε στελέχη της ΝΔ για το μεταναστευτικό

Ενημέρωση Αβραμόπουλου σε στελέχη της ΝΔ για το μεταναστευτικό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:27 Δημιουργία 13/12/19, 14:24

Ενημέρωσε σε κορυφαία στελέχη της ΝΔ για το μεταναστευτικό παρείχε χθες, Πέμπτη, ο τέως Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, της Κομισιόν, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και συμμετείχαν επίσης ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου, Πάτροκλος Γεωργιάδης και ο Ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής, Μάνος Λογοθέτης.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η χθεσινή ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων στο κόμμα που σκοπό έχουν την πληρέστερη ενημέρωση των ανώτερων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε κρίσιμα θέματα «από προσκεκλημένους με ειδική γνώση και εμπειρία».

Τα κύρια θέματα που αναλύθηκαν ήταν η αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης, και το πλέγμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Σύμφωνα με την Πειραιώς, επιλέχθηκε η πρώτη συνάντηση να γίνει συμβολικά την ημέρα διεξαγωγής των βρετανικών εκλογών ώστε να συζητηθεί και το θέμα του Brexit.

«Λίγες μέρες μετά το 13ο συνέδριό μας, εγκαινιάσαμε έναν κύκλο θεματικών συζητήσεων για ζητήματα αιχμής με σημαντικούς προσκεκλημένους, προκειμένου τα στελέχη μας να συμβάλουν στην ενημέρωση των πολιτών με νηφάλιο λόγο και επενδύοντας στο πολιτικό επιχείρημα» ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης εργασίας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου. Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, στην πρώτη συνάντηση «αναλύθηκε διεξοδικά η διαφορετική στρατηγική που ακολουθείται το τελευταίο διάστημα στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού αποδεικνύοντας ότι μετά από τέσσερα χαμένα χρόνια η χώρα απέκτησε επιτέλους πολιτική πυξίδα».

Αν σου άρεσε κάνε