Υψηλοί τόνοι στη Βουλή για τροπολογία στο μεταναστευτικό

Υψηλοί τόνοι στη Βουλή για τροπολογία στο μεταναστευτικό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:38 Δημιουργία 13/12/19, 16:37

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, με αιχμή την κατάθεση τροπολογίας για το μεταναστευτικό, στο νομοσχέδιο που αφορά στην αναβάθμιση των F- 16.

Συγκεκριμένα, η τροπολογία αφορά στο έργο και τις αρμοδιότητας του Εθνικού Συντονιστή για το μεταναστευτικό και τη σύσταση Ενιαίου Φορά Επιτήρησης Συνόρων, προκαλώντας ισχυρές αντιδράσεις στους «κόλπους» της αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στην Ολομέλεια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε στον επείγοντα χαρακτήρα της τροπολογίας, τονίζοντας ότι το υπουργείο αναλαμβάνει περισσότερο βάρος, για να προασπίσει την ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων και την εσωτερική ασφάλεια.

«Εάν επιδείξετε υπομονή και καλοπιστία θα δείτε τι καλύτερη επίδοση θα υπάρχει και για τα σύνορα και για τη εσωτερική ασφάλεια», είπε ο ίδιος, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, επισημαίνοντας πως «δυναμιτίζει τη διαδικασία».

«Μας φέρνετε διάταξη για ένα φορέα απροσδιόριστου κόστους», δήλωσε την ίδια ώρα Ανδρέας Λοβέρδος, σημειώνοντας πως «εμείς δεν μπορούμε να πούμε ναι».

Αν σου άρεσε κάνε