Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για στρατιωτική αντιμετώπιση της «εσωτερικής ασφάλειας»

Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για στρατιωτική αντιμετώπιση της «εσωτερικής ασφάλειας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 13/12/19, 19:11

Τη σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης προκάλεσε την Παρασκευή η αναφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου στη Βουλή περί ανάμειξης του στρατού σε κινδύνους για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση πως ο υπουργός «που πριν λίγες μέρες πάγωσε μόνος του για δύο ώρες τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία μέχρι να τον συνεφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, σήμερα μας ενημέρωσε πως έχει λάβει εντολή ο στρατός να φροντίζει εκτός από τη φύλαξη των συνόρων της χώρας και για την εσωτερική ασφάλεια.

«Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να ήταν έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος στο Παρίσι την τελευταία φορά που ο στρατός «μεριμνούσε» για την εσωτερική ασφάλεια και να έχει ξεχάσει, αλλά τώρα οφείλει να πει ξεκάθαρα: Έχει δώσει ο ίδιος τέτοια εντολή στον Υπουργό του, όπως ανατριχιαστικά ανακοίνωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος στη Βουλή;

Εάν ναι, τα πράγματα είναι σοβαρά. Εάν όχι, να τον διαψεύσει το γρηγορότερο, γιατί παρόμοιες δηλώσεις αποτελούν κίνδυνο για την ίδια τη Δημοκρατία μας» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αν σου άρεσε κάνε