Ο Χρυσοχοΐδης κρύβει τις πλαστικές σφαίρες στο Κουκάκι, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Χρυσοχοΐδης κρύβει τις πλαστικές σφαίρες στο Κουκάκι, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:41 Δημιουργία 19/12/19, 16:01

«Πάτημα» για νέα επίθεση στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα όσα έγινε χθες στη αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι, βρίσκει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τη σημερινή παραδοχή της ΕΛΑΣ για χρήση πλαστικών σφαιρών.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επιβεβαιώνει αυτό που προσπάθησε να κρύψει ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο κ. Μητσοτάκης, αλλά κατήγγειλε από το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή η ΕΛΑΣ έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών τις οποίες όμως ονομάζει "ελαστικές μπάλες"».

«Εάν οι χειρισμοί τους δεν ήταν επικίνδυνοι για την ασφάλεια των πολιτών, θα ήταν απλά γελοίοι», υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, προσθέτοντας ότι «η αντισυνταγματική εισβολή σε σπίτι του σκηνοθέτη κ. Ινδαρέ χωρίς εισαγγελική παραγγελία, ο ξυλοδαρμός του ίδιου και των παιδιών του μέσα στο σπίτι τους και οι πυροβολισμοί με πλαστικές σφαίρες στο ψαχνό, τελικά δεν είναι ψέματα, όπως ισχυρίστηκε για να εξαπατήσει με άθλιο τρόπο τον κ. Αλιβιζάτο ο κ. Χρυσοχοΐδης».

«Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης έχουν καταστρατηγήσει τους θεμελιώδεις κανόνες του κράτους δικαίου και του Συντάγματος. Επιβεβαιώνουν πως είναι μια αναξιόπιστη, ακραία δεξιά κυβέρνηση σε πανικό, που δεν σέβεται ούτε το Σύνταγμα, ούτε τους πολίτες και ούτε φυσικά την ασφάλειά τους», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν σου άρεσε κάνε