Το ΚΙΝΑΛ για την απουσία της Ελλάδας από τη σύσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη

Το ΚΙΝΑΛ για την απουσία της Ελλάδας από τη σύσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 14/01/20, 17:41

Σε ζήτημα αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης εξελίσσεται η απουσία της Ελλάδας από τη διεθνή διάσκεψη που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο Βερολίνο της Γερμανίας για τις εξελίξεις στη Λιβύη.

Μιλώντας νωρίτερα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, είχε δηλώσει πως η Ελλάδα «κάνει κάθε προσπάθεια εμπλοκής σε κάθε προσπάθεια πολιτικής λύσης στη Λιβύη και γι' αυτό έχουμε ζητήσει να συμμετάσχουμε στη διαδικασία του Βερολίνου».

«Δεν είμαστε από τα κράτη που συμμετείχαμε στην αρχή της διαδικασίας, είναι άλλοι αυτοί που πρέπει να απαντήσουν γιατί δεν είμαστε και όχι εμείς» συμπλήρωσε για το ίδιο θέμα.

Βολές από το ΚΙΝΑΛ

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, το Κίνημα Αλλαγής επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας πως «η Ελλάδα είναι απούσα από τη συνάντηση του Βερολίνου για το θέμα της Λιβύης ενώ συμμετέχουν Τουρκία Αλγερία και Κονγκό.

Η κυβέρνηση φέρει τεράστιες ευθύνες γι’ αυτό. Και δεν την απαλλάσσουν οι διαπιστωμένες αβελτηρίες της προηγούμενης κυβέρνησης» προσέθεσε η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Αν σου άρεσε κάνε