Ο Μητσοτάκης φαντάζεται τζούφιες εκλογές, τόνισε η Γεννηματά

Ο Μητσοτάκης φαντάζεται τζούφιες εκλογές, τόνισε η Γεννηματά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 24/01/20, 19:49

Επίθεση στη ΝΔ για τον εκλογικό νόμο που ψηφίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Βουλή, χωρίς καν να τον συζητήσει το κυβερνητικό κόμμα με την αντιπολίτευση, εξαπέλυσε νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής, η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής «άνοιξε» μια σειρά θεμάτων κατά τη διάρκεια της ομιλίας της: το προσφυγικό, η τουρκική προκλητικότητα και ο νέος εκλογικός νόμος ήταν μεταξύ αυτών.

Η κ. Γεννηματά επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό για το νομοσχέδιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Μητσοτάκης, με αυτή του την επιλογή, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Πιθανά νομίζει ότι με πρόωρες διπλές εκλογές θα επιμηκύνει την παραμονή του στην εξουσία. Φαντάζεται τζούφιες εκλογές με την απλή αναλογική. Μπορεί να είναι όμως η πρώτη αυταπάτη του».

Ακόμη, η κ. Γεννηματά τόνισε: «Στο Κίνημα Αλλαγής δεν φοβόμαστε την κρίση του λαού». Προσέθεσε, επίσης, ότι, «στις επόμενες εκλογές, είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός θα αναζητήσει μια τεκμηριωμένη πρόταση, πραγματικά προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας και εμείς εργαζόμαστε συστηματικά γι’ αυτό».

Αν σου άρεσε κάνε