Συνεχώς ξεπερνάμε τις προσδοκίες, τόνισε ο Μητσοτάκης στη ΝΔ

Συνεχώς ξεπερνάμε τις προσδοκίες, τόνισε ο Μητσοτάκης στη ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 31/01/20, 17:02

Την ικανοποίηση του για τα όσα έχει καταφέρει η κυβέρνηση του εξέφρασε για μια ακόμα φορά την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους για τις καλές υπηρεσίες που προσφέρουν ενώ ταυτόχρονα εξήρε τον σημαντικό ρόλο των εθελοντών που συνδράμουν και εκείνοι με όλες τους τις δυνάμεις: «Το χειροκρότημα το αξίζετε εσείς, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές μας, όσοι δώσατε μαζί μας τις μεγάλες νικηφόρες μάχες του 2019» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Στην ομιλία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως το πρώτο εξάμηνο που η ΝΔ βρίσκεται στη διακυβέρνηση της χώρας απολαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, σε σχέση με την 7η Ιουλίου, όταν οι Έλληνες πολίτες εξέλεξαν και εμπιστεύτηκαν τη ΝΔ, κι αυτό, όπως είπε, είναι πολύ ενθαρρυντικό.

«Μια κυβέρνηση δοκιμάζεται τελικά όχι στα όμορφα λόγια, αλλά στην πράξη. Αποδειχθήκαμε, όχι απλά συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, αλλά ότι βάζουμε τον πήχη ψηλά και συχνά μπορούμε και να τον ξεπερνάμε. Αυτή ακριβώς η ευχάριστη έκπληξη μιας κυβέρνησης η οποία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών και εργάζεται πολύ σκληρά για να κάνει τις ζωές των Ελλήνων καλύτερες, είναι αυτό που μας θέτει σήμερα σε θέση πολιτικού πλεονεκτήματος. Αυξάνει όμως και τον πήχη των προσδοκιών» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τον κύκλο του έργου της και θα κάνει εκλογές στο τέλος της τετραετίας. Τότε, όπως είπε, θα είναι έτοιμη να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου της επόμενης τετραετίας. «Η δουλειά μας είναι να τιμούμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και να εξαντλήσουμε την τετραετία ώστε το 2023 να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε στους Έλληνες πολίτες τον απολογισμό του έργου μας και τι θέλουμε να κάνουμε για την επόμενη τετραετία. Σε αυτό το διάστημα, λοιπόν, ο ρόλος σας είναι εξαιρετικά κρίσιμος. Το κόμμα είναι ζωντανός οργανισμός, η παρουσία σας στη διαμόρφωση του πολιτικού λόγου, αλλά κυρίως στη μεταφορά του μηνύματος των κυβερνητικών πρωτοβουλιών από το κέντρο μέχρι το τελευταίο σπίτι, μέχρι τον τελευταίο χώρο δουλειάς, έχει τεράστια σημασία.

Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα στέκεστε κοντά μας, "αμορτισέρ" για τις δύσκολες στιγμές, αλλά, κυρίως, το χαμόγελό σας, το χειροκρότημα σας πηγή έμπνευσης για εμένα προσωπικά, για να συνεχίζουμε ακόμα πιο εντατικά τη δουλειά την οποία κάνουμε» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αν σου άρεσε κάνε