Οργισμένη ανακοίνωση του ΚΚΕ κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ

Οργισμένη ανακοίνωση του ΚΚΕ κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:39 Δημιουργία 07/02/20, 14:36

Με ιδιαίτερα επιθετικό τρόπο σχολιάζει το ΚΚΕ τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, κατά του κόμματος το πρωί της Παρασκευής, σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ.

«Μετά το χθεσινό παραλήρημα σε βάρος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στη Βουλή, απ' τον υπουργό "Εργοδοσίας", Βρούτση, σειρά πήρε σήμερα το συνεταιράκι του, ο διορισμένος πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλος, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες ακριβώς άθλιες επιθέσεις σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για τις αθλιότητες και συκοφαντίες του Γ. Παναγόπουλου κατά του ΚΚΕ στον τ/σ Σκάι».

«Είναι προφανές ότι Βρούτσης και Παναγόπουλος είναι σε κοινή -αν όχι και προσυνεννοημένη- αποστολή. Κι όλα αυτά παραμονές μιας μεγάλης απεργιακής μάχης για το Ασφαλιστικό, που προσπαθούν να οργανώσουν όλα τα συνδικάτα σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Για όλα αυτά φυσικά ο Παναγόπουλος δεν βρήκε να πει λέξη», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Όλη αυτή η αθλιότητα οργανώθηκε τουλάχιστον με την ανοχή του ΣΚΑΪ και των συντελεστών της συγκεκριμένης εκπομπής, οι οποίοι αρνήθηκαν την παρέμβαση εκπροσώπου των συνδικάτων, προκειμένου να απαντήσει στις συκοφαντίες Παναγόπουλου.

Προφανώς έτσι αντιλαμβάνονται την ελευθερία λόγου, για την οποία κατά τα άλλα κόπτονται», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Η δήλωση Παναγόπουλου

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που ισχύει το δίκαιο του ΚΚΕ» ενώ όσον αφορά το ΠΑΜΕ ανέφερε ότι ευθύνεται για τη «διάλυση του Συνεδρίου της ΟΙΥΕ».

Επιπλέον, χαρακτήρισε το ΠΑΜΕ «συνδικαλιστικό και επιχειρησιακό βραχίονα του ΚΚΕ» γιατί «δρα ως οργάνωση που κάνει διατεταγμένες επιχειρήσεις».

Αν σου άρεσε κάνε