Καραμανλής: Κλείδωσαν το αμαξοστάσιο στο Ρέντη με το «έτσι θέλω»

Καραμανλής: Κλείδωσαν το αμαξοστάσιο στο Ρέντη με το «έτσι θέλω»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:37 Δημιουργία 18/02/20, 13:15

Μήνυμα ότι «θα λάβουμε όλα τα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα» έστειλε προς τις συνδικαλιστικές ηγεσίες ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής για την αιφνιδιαστική απεργία στα τρένα και τον προαστιακό, η οποία ανακοινώθηκε στις 06.30 το πρωί της Τρίτης.

«Μια χούφτα εργαζομένων πήγε με το ''έτσι θέλω'', με τσαμπουκά, με νοοτροπίες που θυμίζουν άλλες εποχές και κλείδωσε το αμαξοστάσιο στο Ρέντη», «μια οργανωμένη πλειοψηφία έκανε παρακώλυση συγκοινωνίας, κατάληψη εργασιακού χώρου και δεν άφησε τους συναδέλφους τους να πάνε για να λειτουργήσει ο προαστιακός. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα», τόνισε ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Τρίτη κι ενώ μέχρι το βράδυ της Δευτέρας οι εργαζόμενοι σε τρένα και Προαστιακό είχαν δηλώσει πως απέχουν από την απεργία των ΜΜΜ, με νέα ανακοίνωση, σημείωσαν: «λόγω αιφνιδιαστικής και απροειδοποίητης απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ δεν εξασφαλίζεται η κυκλοφορία των τρένων. Έτσι παραμένουν ακινητοποιημένες οι αμαξοστοιχίες Αθήνα - Θεσσαλονίκη και ο Προαστιακός».

Αν σου άρεσε κάνε