«Καραγκιοζιλίκια από τον Μουτζούρη, θα έπρεπε να παραιτηθεί» τόνισε η Μπακογιάννη

«Καραγκιοζιλίκια από τον Μουτζούρη, θα έπρεπε να παραιτηθεί» τόνισε η Μπακογιάννη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 27/02/20, 21:51

Σφοδρή επίθεση κατά του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, εξαπέλυσε το βράδυ της Πέμπτης η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, η βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως «η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνομιλεί με έναν άνθρωπο που κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια. Αυτό είναι ένα καραγκιοζιλίκι απίστευτο. Θυμάστε που παλιά στο γήπεδο φωνάζαμε “έμπαινε Γιούτσο”; Αυτός μαζεύει τριάντα ανθρώπους γύρω του και κάνει παράσταση και ζει τον μύθο του»,

Ακόμα, η ίδια εξέφρασε την ικανοποίησή της που η Νέα Δημοκρατία δεν τον είχε στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Δικαιωνόμαστε. Γιατί αυτό τον λαϊκίστικο λόγο τον είχε και προεκλογικά ο κ. Μουτζούρης. Τώρα τον κορυφώνει βέβαια. Δεν μπορεί να θεωρείται σοβαρός συνομιλητής», υπογράμμισε.

Τέλος, σε ερώτηση αν ο κ. Μουτζούρης θα έπρεπε να παραιτηθεί, η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι αυτή είναι η γνώμη της προσθέτοντας: «Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να παραιτηθεί αλλά δεν νομίζω ότι θα λάβει υπόψη τη γνώμη μου. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν μπορεί να εκπληρώσει τον ρόλο του σε αυτή τη φάση».

Αν σου άρεσε κάνε