Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν εκβιάζεται - Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος!

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν εκβιάζεται - Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:58 Δημιουργία 03/03/20, 11:02

Μήνυμα δύναμης και ενότητας εξέπεμψε ο πρωθυπουργός αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα μας, φτάνοντας στον Έβρο, όπου οι πολίτες τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους της πόλης, συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αποφασιστική στάση και πολιτική που τηρεί η κυβέρνηση.

«Το ηθικό είναι ακμαιότατο, να κάνουμε τη δουλειά μας, όλη η κοινωνία ενωμένη, εθνική η προσπάθεια, δεν θα περάσει κανείς παράνομα», ανέφερε ο πρωθυπουργός, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εκβιάζεται και δεν θα εκβιαστεί.

«Τα σύνορα της Ελλάδας, είναι σύνορα της Ευρώπης», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος και η Θράκη πάντα όρθια», υπογράμμισε, ευχαριστώντας τις Ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας αλλά και τους κατοίκους που όπως είπε: «βάζουν πάντα πλάτη».

Σημειώνεται πως τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Αν σου άρεσε κάνε