Νέο αυστηρό μήνυμα Χαρδαλιά για αποφυγή μετακινήσεων για τον κοροναϊό

Νέο αυστηρό μήνυμα Χαρδαλιά για αποφυγή μετακινήσεων για τον κοροναϊό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 27/03/20, 18:43

To διακύβευμα είναι πολύ σημαντικό, για την προστασία των δικών μας και των οικογενειών μας, υπογράμμισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον κοροναϊό.

«Χθες παραλάβαμε υγειονομικό υλικό 11 τόνων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε προσωπικά τον πρίγκιπα διάδοχο του θρόνου για την προσφορά. Αναμένεται κι άλλο υλικό, καθώς η ζήτηση είναι πρωτοφανής.

Η εντατικοποίηση των ελέγχων είχε ως αποτέλεσμα την επιβολή περισσότερων προστίμων. Κάθε αναίτια μετακίνηση αποδυναμώνει την προσπάθειά μας. Κι αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο», υπογράμμισε ο κ. Χαδαλιάς. Όσοι είναι σε καραντίνα θα πρέπει να παραμείνουν, το απαιτεί η συντριπτική πλειοψηφία που αποδέχεται τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

«Δίνουμε έναν πόλεμο που δεν πρέπει να χάσουμε, κάθε μέρα πρέπει να βγαίνουμε νικητές και ο τρόπος είναι ένας: Μένουμε σπίτι» τόνισε.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι «όλα τα μέτρα είναι πάνω στο τραπέζι» και ότι η κατάσταση εξετάζεται βήμα-βήμα.

Αν σου άρεσε κάνε