«Παράθυρο» σε αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις

«Παράθυρο» σε αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:38 Δημιουργία 31/03/20, 13:33

«Παράθυρο» σε περαιτέρω περιοριστικά μέτρα όσον αφορά τις μετακινήσεις των πολιτών ανοίγει η κυβέρνηση, με φόντο τις ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών και τις βόλτες πολιτών στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μέτρο που εξετάζεται, είναι η μετακίνηση των πολιτών για όλους τους λόγους, πλην της μετακίνησης από και προς τον χώρο εργασίας, να γίνεται μόνο με sms, ώστε να μπορεί να τεθεί χρονικός περιορισμός - ανάλογα με την κατηγορία - αλλά και περιορισμός στις φορές που μπορεί να βγει κάποιος από το σπίτι του.

Χθες, ο Στέλιος Πέτσας έστειλε σαφές μήνυμα ότι «φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο σπίτι», επισημαίνοντας πως εξετάζεται τη Μεγάλη Εβδομάδα οι λειτουργίες να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

«Φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στα χωριά και στις Εκκλησίες, ούτε θα σουβλίσουμε το παραδοσιακό αρνί στις αυλές. Φέτος θα κάτσουμε σπίτι. Έχουμε χρόνια να γιορτάσουμε», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

«Φέτος το Πάσχα είναι αλλιώς .Δεν είναι όπως τις προηγούμενες χρονιές. Η Ιερά Σύνοδος είναι σε επικοινωνία με την κυβέρνηση. Εξετάζουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα να γίνουν οι λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών», δήλωσε.

Αν σου άρεσε κάνε