Την καρατόμηση Θεοχάρη από τον Μητσοτάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την καρατόμηση Θεοχάρη από τον Μητσοτάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:54 Δημιουργία 02/06/20, 15:52

«Μετά το πρωτοφανές φιάσκο της περασμένης εβδομάδας, όταν υπουργός και υφυπουργός Τουρισμού αλληλοκαρφώνονταν δημοσίως για τη γκάφα με τις ζώνες επικινδυνότητας των νησιών και τις καθυστερήσεις με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο κ. Θεοχάρης συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα να διασύρει τη χώρας μας και να υποβαθμίζει το τουριστικό μας προϊόν» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, που ζητεί την αποπομπή του υπουργού Τουρισμού.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «τη μία μέρα το υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει κατάλογο με 29 χώρες για τις οποίες ανοίγουν τα σύνορα και την αμέσως επόμενη αναρτά κατάλογο του ΥΠΕΞ με διαφορετικό περιεχόμενο, που περιλαμβάνει ακόμα και αεροδρόμια υψηλού κινδύνου σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA). Ξεχνώντας φυσικά και στις δύο περιπτώσεις τις αρχικές του δεσμεύσεις για διαγνωστικά τεστ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «αντιφατικότητα, ασυνεννοησία και αδυναμία συνεργασίας» των υπουργείων, που «προκαλεί σοβαρό πρόβλημα στον ελληνικό Τουρισμό. Επιπρόσθετα, όμως, προκαλεί ένταση και προβλήματα ακόμα και στις διπλωματικές σχέσεις της Ελλάδας με φιλικές χώρες» επισημαίνει.

Ζητεί δε από τον πρωθυπουργό, «μετά από αυτό το μπάχαλο, να στείλει τον κ. Θεοχάρη σπίτι του», καθώς θεωρεί πως «η κρίσιμη συγκυρία δεν συγχωρεί λάθη που βλάπτουν το διεθνές κύρος της χώρας μας, τις προοπτικές οικονομικής ανάκαμψης και εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία».

Αν σου άρεσε κάνε