Πέτσας: Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με εκδοτικό συγκρότημα για την απομάκρυνση Θεοχάρη

Πέτσας: Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με εκδοτικό συγκρότημα για την απομάκρυνση Θεοχάρη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 02/06/20, 18:30

Εκδοτικά συμφέροντα πίσω από το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για την απομάκρυνση του Χάρη Θεοχάρη από τη θέση του υπουργού Τουρισμού φωτογραφίζει ο Στέλιος Πέτσας, σε δήλωση με την οποία απαντάει στο αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρει ο κ. Πέτσας, «σε μια χρονιά που όλοι προεξοφλούσαν ότι θα ήταν χαμένη για τον τουρισμό, η Ελλάδα ξανανοίγει τις πύλες της στον κόσμο. Ανοίγουμε τη χώρα μας στους επισκέπτες με κανόνες, με αίσθημα φιλοξενίας και καλωσορίσματος.

Η κυβέρνηση ενωμένη, με όλους τους υπουργούς προσηλωμένους στον κοινό στόχο, συνεχίζει με σύνεση και υπευθυνότητα την υλοποίηση του Σχεδίου της. Ενός δυναμικού Σχεδίου που προσαρμόζεται ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων στην Ελλάδα και στον κόσμο. Και με στόχο την μέγιστη ασφάλεια για κατοίκους και επισκέπτες.

Αντίθετα, όποτε κλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει μια σοβαρή κατάσταση για τη χώρα, απέτυχε παταγωδώς. Σήμερα συνεχίζει να κάνει καταστροφικές συστάσεις. Το μόνο που θέλει είναι κλειστές επιχειρήσεις, κλειστά μαγαζιά, κλειστά σχολεία, κλειστά ξενοδοχεία. Θέλει δηλαδή τη χώρα σε μόνιμη καραντίνα και τους εργαζόμενους σε απελπισία.

Υ.Γ. Η στοχοποίηση του υπουργού Τουρισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, μόνο μικρότητα και μιζέρια δείχνει. Και πέφτει στο κενό».

Αν σου άρεσε κάνε