Τσίπρας: Στα εθνικά θέματα «είμαι εδώ», αλλά...

Τσίπρας: Στα εθνικά θέματα «είμαι εδώ», αλλά...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 09:43 Δημιουργία 07/06/20, 09:40

Ως «τυχοδιωκτική» χαρακτηρίζει την πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες από την πλευρά του πρωθυπουργού ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς να έχει τελειώσει η πανδημία και με την πιθανότητα ενός δεύτερου κύματος.

Σε συνέντευξή του εφ΄όλης της ύλης στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έχει φέρει την ύφεση πριν από την πανδημία».

Μάλιστα, ασκώντας κριτική στα στελέχη του κόμματος της Πειραιώς, ο ίδιος τονίζει πως η Ν.Δ. δεν έχει την ιδιοκτησία των πολιτικών, που τώρα απαιτούνται για τη στήριξη του κοινωνικού κράτους.

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την ανησυχία του για την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, προσθέτοντας πως «σε θέματα που πρέπει να υπάρξει εθνική συνεννόηση είμαι εδώ», αλλά αυτό δεν σημαίνει να αποφασίζει μόνος του ο πρωθυπουργός «και εμείς να ακολουθούμε».

Τέλος, όσον αφορά το σχέδιό του για τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει χαρακτηριστικά πως «το στοίχημα είναι να επανέλθουμε όχι ως κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά ως δύναμη δημιουργίας».

Αν σου άρεσε κάνε