Μητσοτάκης: Εκλογικό ραντεβού το 2023

Μητσοτάκης: Εκλογικό ραντεβού το 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:06 Δημιουργία 12/06/20, 13:03

Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, επιχειρώντας να κλείσει για άλλη μία φορά τα στόματα.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για πανικό του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, «που βλέπει κάθιδρος στον ύπνο του εκλογές,».

Κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ηρεμήστε, φέτος θα πάτε διακοπές. Το εκλογικό ραντεβού είναι το 2023, έχετε άλλα τρία χρόνια στην αντιπολίτευση».

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας» αυτής της κυβέρνησης, επανέλαβε ο ίδιος.

«Καλό είναι να θυμόμαστε τη μεγάλη ευκολία με την οποία επιχειρήσατε στο παρελθόν να εξαγοράσετε τις συνειδήσεις των πολιτών. Δεν σας βοήθησε πάρα πολύ, χάσετε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και καταλήξατε στα έδρανα της αντιπολίτευσης» είπε σε άλλο σημείο ο πρωθυπουργός.

«Είπατε ότι η χώρα δεσμεύτηκε στο Eurogroup σε πλεονάσματα το 2021. Αλλά η απόφαση λέει επίσης ότι ο κανόνας αυτός δεν θα ισχύει αν υπάρχει ανάγκη. Ψεύδεστε για άλλη μια φορά. Και απορείτε που ο κόσμος σάς λέει ψεύτη. Ντροπή σας κ. Τσίπρα» είπε ο πρωθυπουργός.

Όπως σημείωσε, η κυβέρνηση έχει ως προτεραιότητα την προσέλκυση επενδύσεων, πρώτο της μέλημα είναι η μείωση της ανεργίας και η δημιουργία καλά πληρωμένων θέσεων εργασίας.

«Όταν προσπάθησα να αναλύσω το πρόγραμμά σας, είδα πως σε ό,τι κάνουμε εσείς λέτε "να κάνουμε κάτι παραπάνω". Η βασική μας φιλοσοφία δεν διαφέρει» παρατήρησε ο κ. Μητσοτάκης.

Αν σου άρεσε κάνε