Επίθεση Πέτσα κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την Αγία Σοφία

Επίθεση Πέτσα κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την Αγία Σοφία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:12 Δημιουργία 12/07/20, 19:05

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορούσε την κυβέρνηση πως με την «αλλοπρόσαλλη εξωτερική πολιτική της συνέβαλε στην προκλητική απόφαση του Τούρκου προέδρου για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος».

«Η Τουρκία φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την βαθύτατη προσβολή και την ύβρη της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με όλο τον πολιτισμένο κόσμο, έχει άλλη άποψη» σχολίασε ο κ. Πέτσας, ο οποίος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για μικροπολιτική.

«Ο πανικός του εξαιτίας των συνεχών, ανατριχιαστικών, αποκαλύψεων για τις παρακρατικές μεθοδεύσεις στη διάρκεια των κυβερνήσεων του κ. Τσίπρα, προσλαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις. Σε βάρος πλέον της ίδιας της πατρίδας μας» συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και κατέληξε: «Ματαιοπονούν, όμως, όσοι νομίζουν ότι κάνοντας μικροπολιτική στο θέμα της Αγιάς Σοφιάς, μπορούν να διαρρήξουν την εθνική ενότητα που απαιτεί ο Ελληνισμός. Όσο για την “ενεργητική εξωτερική πολιτική” τους, οι Έλληνες προτιμούν να την ξεχάσουν».

Αν σου άρεσε κάνε