Γεννηματά για Σύνοδο Κορυφής: Οι λαοί δεν αντέχουν άλλη λιτότητα

Γεννηματά για Σύνοδο Κορυφής: Οι λαοί δεν αντέχουν άλλη λιτότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 20/07/20, 15:42

Αν η Ευρώπη βγει διχασμένη και διστακτική από τη Σύνοδο Κορυφής βάζει νάρκες στα θεμέλια της ίδιας της ύπαρξης της, προειδοποίησε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά για τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στις Βρυξέλλες για το Ταμείο Ανάκαμψης.

Από το Λασίθι, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας της στην Κρήτη, η κ. Γεννηματά τόνισε πως «οι φειδωλοί του βορρά πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν αντέχουν οι λαοί άλλη λιτότητα και φτώχεια».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισε την κατάσταση στον τουρισμό «αποκαρδιωτική», επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση. «Οι καθυστερήσεις και τα λάθη της κυβέρνησης έχουν το αποτύπωμά τους σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. Επιτέλους η κυβέρνηση να ξεκολλήσει από τις εμμονές της. Να πάρει στοχευμένα μέτρα, άμεσα να ανοίξει τα αυτιά της στις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής. Να στηρίξουμε τώρα κάθε νοικοκυριό, κάθε επιχείρηση για να μπορούμε αύριο να εγγυηθούμε την ελπίδα και την ανάκαμψη. Να κρατήσουμε ζωντανή την οικονομία και όρθια την κοινωνία» είπε.

Σε ό,τι αφορά όσα βλέπουν το φως της δημοσιοτότητας σχετικά με το Μάτι σημείωσε πως «το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι». «Οι χειρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύονται προκλητικοί και απαράδεκτοι. Διαχειρίστηκαν τις τύχες μας χωρίς αίσθηση καθήκοντος και δημοκρατικό ήθος» ανέφερε.

Αν σου άρεσε κάνε