Το ΚΙΝΑΛ ζητά επιτακτικά τη δημιουργία νέων ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα

Το ΚΙΝΑΛ ζητά επιτακτικά τη δημιουργία νέων ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 18/09/20, 13:26

Το άμεσο άνοιγμα νέων κλινών ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα ώστε να αντιμετωπιστεί η έξαρση των σοβαρών κρουσμάτων κορονοϊού ζητά από την κυβέρνηση το Κίνημα Αλλαγής.

Σε σχετική ανακοίνωση, το ΚΙΝΑΛ αναφέρει πως «ετά τα χειροκροτήματα για τους υγειονομικούς και τις εξαγγελίες για νέες ΜΕΘ, ήρθε η πραγματικότητα να διαψεύσει το αφήγημα της κυβέρνησης.

Οι κυβερνητικές ευθύνες μπροστά στον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων και θυμάτων έχει οδηγήσει πλέον σε πανικό τα κυβερνητικά στελέχη και σε τερματισμό τους πανηγυρισμούς και τα αλληλοσυγχαρητήρια», σημειώνει.

«Το Κίνημα Αλλαγής απαιτεί να ολοκληρωθεί άμεσα η δημιουργία νέων κλινών ΜΕΘ σε όλη την Χώρα, να αξιοποιηθούν τάχιστα οι δωρεές για τον εξοπλισμό τους και να υλοποιηθούν τώρα οι προσλήψεις προσωπικού για την στελέχωσή τους χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση και δικαιολογία.

Κάθε περαιτέρω ολιγωρία θα φέρνει τη σφραγίδα των αποτυχημένων κυβερνητικών πολιτικών με στόχο την υποβάθμιση του ΕΣΥ, την οποία το Κίνημα Αλλαγής δεν θα επιτρέψει» καταλήγει το κόμμα.

Αν σου άρεσε κάνε