Επίθεση Τσακαλώτου στην κυβέρνηση, με αιχμές προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση Τσακαλώτου στην κυβέρνηση, με αιχμές προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 28/09/20, 17:25

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης της ΝΔ εξαπέλυσε τη Δευτέρα από τη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, χωρίς να αφήνει, παράλληλα, κρυφή την κριτική διάθεση του προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αφήσατε τη χώρα χρεοκοπημένη, με άδεια ταμεία, με δεσμεύσεις για πλεόνασμα 4,5%. Θα αναλάβετε τις ευθύνες σας;» είπε ο κ. Τσακαλώτος, τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται μια διαφορετική κυβέρνηση.

Σημειώνεται πως η παραπάνω φράση «διαβάζεται» ως κριτική προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, για τη στάση που έχει επιλέξει να κρατήσει προς την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Αυτή η κυβέρνηση υποτίθεται είναι η κυβέρνηση των επενδύσεων. Δεν είναι σαν τους ΣΥΡΙΖΑίους που δεν καταλαβαίνουν πως να κάνουν επένδυση… Έπρεπε να επενδύστε όταν συνέβη το πρώτο κύμα πανδημίας; Έπρεπε να επενδύσετε στα σχολεία για λιγότερους τόσες μαθητές στην τάξη; Για τα νοσοκομεία;

Ο νόμος έχει μεγάλη ευελιξία αν θέλετε να κάνετε διαφημιστικές καμπάνιες πιο γρήγορα. Θα μπορούσατε να το είχατε σχεδιάσει από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο όταν όλος ο κόσμος έλεγε για πρώτο κύμα» σχολίασε ο κ. Τσακαλώτος κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του ΥΠΟΙΚ με τα μέτρα υπέρ των πληγέντων από τον «Ιανό».

Αν σου άρεσε κάνε