Περιοδεία Μητσοτάκη σε Έβρο και Σαμοθράκη το Σαββατοκύριακο

Περιοδεία Μητσοτάκη σε Έβρο και Σαμοθράκη το Σαββατοκύριακο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 14/10/20, 15:02

Το νομό Έβρου και τη Σαμοθράκη θα επισκεφθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριαο, 16 και 17 Οκτωβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έγινε γνωστό από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός προήδρευσε σήμερα ενημερωτικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μέσω τηλεδιάσκεψης, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρ. Μέτιου, των βουλευτών της ΝΔ των νομών Έβρου, Ξάνθης, Ροδόπης, Δραμας και Καβάλας καθώς και του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δ. Πέτροβιτς οι οποίοι παρουσίασαν στον πρωθυπουργό τις προτάσεις τους για την επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν και για τις δυνατότητες ανάπτυξης σε κάθε περιοχή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέγραψε τις προτάσεις αυτές και δεσμεύτηκε για την προώθησή τους σε κεντρικό επίπεδο.

Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, σε κάθε επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιφέρεια, αντίστοιχη σύσκεψη θα πραγματοποιείται με τους τοπικούς βουλευτές της ΝΔ και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να επισημαίνονται εκκρεμότητες και προβλήματα, αλλά και τομείς του κυβερνητικού έργου που θα αφορούν στην ανάπτυξη και τις προοπτικές του κάθε νομού.

Στη σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, o γενικός γραμματέας Συντονισμού, υπεύθυνος για το Συντονισμό των τομέων Εσωτερικών και Οικονομικών- Αναπτυξιακών Πολιτικών Θανάσης Κοντογεώργης, ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές Έβρου Τάσος Δημοσχάκης, Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Σταύρος Κελέτσης, Ροδόπης Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης και Μακάριος Λαζαρίδης, και Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Μέτιος και ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς

Αν σου άρεσε κάνε