Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη μετά την «απογείωση» του κορονοϊού στην Ελλάδα

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη μετά την «απογείωση» του κορονοϊού στην Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 21:05 Δημιουργία 20/10/20, 20:19

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου για τον κορονοϊό, λόγω του συναγερμού που έχει σημάνει στην κυβέρνηση της ΝΔ η ραγδαία εξάπλωση του Covid-19 στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα έγινε γνωστό από τον ΕΟΔΥ πως κατεγράφησαν 667 νέα κρούσματα της νόσου στη χώρα, ξεπερνώντας κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ ημερησίων μολύνσεων στη χώρα μας από την αρχή της πανδημίας.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε λεπτομερώς για την κατάσταση, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ανησυχία τους για την εξέλιξη της πανδημίας.

Ωστόσο, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν, πως δεν τέθηκε θέμα λήψης επιπλέον μέτρων.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, με δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται αύριο στην Κύπρο, αλλά η κατάσταση που διαμορφώνεται σε σχέση με τη διασπορά της πανδημίας είναι πιεστική, αποφασίστηκε η σύσκεψη να επισπευσθεί και όχι να ακυρωθεί.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Αν σου άρεσε κάνε