Ν. Ηλιόπουλος: «Η συγγνώμη όσο και η ευθύνη είναι για τον κ. Μητσοτάκη άγνωστες λέξεις»

Ν. Ηλιόπουλος: «Η συγγνώμη όσο και η ευθύνη είναι για τον κ. Μητσοτάκη άγνωστες λέξεις»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:43 Δημιουργία 01/12/20, 14:31

Πυρά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος σχετικά με το lockdown και τα αρνητικά ρεκόρ που καταγράφονται στη χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ηλιόπουλου:

«Ο κ. Μητσοτάκης εδώ και 9 μήνες κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη. Επέλεξε να σπάσει το lockdown και φωτογραφηθεί χωρίς κανένα μέτρο προστασίας τη στιγμή που η χώρα καταγράφει αρνητικά ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες. Η σημερινή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου εκθέτει τον πρωθυπουργό.

Δεν είναι καθόλου ανθρώπινο να ρίχνεις την ευθύνη στους πολίτες και ο ίδιος να αρνείσαι να τηρήσεις τα απαραίτητα μέτρα. Είναι δείγμα αλαζονείας και έλλειψης ενσυναίσθησης. Δεν είναι καθόλου ανθρώπινο να αρνείσαι να στηρίξεις και να ενισχύσεις το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Είναι ζήτημα εγκληματικής ιδεοληψίας.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη μία συγγνώμη. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει. Φαίνεται, όμως, πως τόσο η συγγνώμη όσο και η ευθύνη είναι για αυτόν άγνωστες λέξεις».

Αν σου άρεσε κάνε