Κικίλιας: Το εμβόλιο θα μας δώσει πίσω τη ζωή μας

Κικίλιας: Το εμβόλιο θα μας δώσει πίσω τη ζωή μας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 09:44 Δημιουργία 04/12/20, 09:40

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού στέλνει ο υπουργός Υγείας με άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», κάνοντας επίκληση στον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Dr Hans Kluge, ο οποίος ως παράδειγμα αποτελεσματικής απόδοσης ανέφερε τη χώρα μας.

«Ο εμβολιασμός είναι μέρος της λύσης, ο οποίος και προφανώς αποτελεί το σημαντικότερο όπλο μας στη δημιουργία τείχους ανοσίας απέναντι στον κορονοϊό», τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο ίδιος απευθύνει δε κάλεσμα στην ιατρική και την επιστημονική κοινότητα μέχρι την Εκκλησία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα πολιτικά κόμματα και τους εκπροσώπους του πνευματικού κόσμου προκειμένου όλοι να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια.

«Τα εμβόλια θα είναι αποτελεσματικά, ασφαλή και θα αλλάξουν τα δεδομένα. Θα δημιουργήσουν ανοσία και σιγά-σιγά θα μας δώσουν πίσω την εργασία μας, την κοινωνικότητά μας, τη ζωή μας», επισημαίνει ο υπουργός.

«Eμβολιάζομαι και παράλληλα συμμορφώνομαι με τους κανόνες δημόσιας υγείας σημαίνει προστατεύω τον εαυτό μου, την οικογένειά μου τους γύρω μου», σημειώνει.

Αν σου άρεσε κάνε