Πύρα του ΜέΡΑ25 για τις δηλώσεις Μητσοτάκη

Πύρα του ΜέΡΑ25 για τις δηλώσεις Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 13/01/21, 10:42

«Εξοργιστικός και ξεδιάντροπος» ήταν ο πρωθυπουργός στην χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξή του, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης για την διαχείριση της πανδημίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ. Μητσοτάκης σε μία ακόμα συνέντευξή του «όπου "τύγχανε" να έχει μπροστά του, όλα τα έγγραφα με τις απαραίτητες πληροφορίες για τις απαντήσεις του, μας ενημέρωσε πως είναι όλα καλώς καμωμένα από την Κυβέρνηση του και οποιαδήποτε παραφωνία ή κακοφωνία, οφείλεται στην υπερβολή της "απογοητευτικής αντιπολίτευσης"».

Δεν δίστασε μάλιστα να πει, προσθέτει, «πως η εκκλησία τελικά συμμορφώθηκε με τις Κυβερνητικές αποφάσεις για τον εορτασμό των Θεοφανίων, πως η Κυβέρνηση είχε και δεν είχε εισηγήσεις για να κλείσει την Θεσσαλονίκη πριν τον Άγιο Δημήτριο και επανέλαβε πως γι' αυτόν το άνοιγμα του τουρισμού δεν είχε καμία σχέση με το δεύτερο κύμα της πανδημίας στη χώρα».

Το ΜέΡΑ 25 κατηγορεί επίσης τον πρωθυπουργό ότι «δεν βρήκε μία συγγνώμη να ζητήσει στους χιλιάδες συγγενείς των νεκρών από την πανδημία και μία συγγνώμη σε όλους όσους καθημερινά καταστρέφονται από την εγκληματική του διακυβέρνηση στην υγεία και την οικονομία».

Αν σου άρεσε κάνε