«Πυρά» Τσίπρα για «πλεόνασμα επικοινωνίας και προπαγάνδας»

«Πυρά» Τσίπρα για «πλεόνασμα επικοινωνίας και προπαγάνδας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 12:09 Δημιουργία 15/01/21, 12:07

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- κατά την συζήτηση για την πανδημία στη Βουλή.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, η κυβέρνηση θριαμβολογεί για την διαχείριση του δεύτερου κύματος παραβλέποντας τις ανθρώπινες απώλειες και τις δυσκολίες που έρχονται στο επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα αυξηθεί στα 500 ευρώ από 300 σήμερα το πρόστιμο για τους παραβάτες των περιοριστικών μέτρων «ώστε να μπορούμε να αναθερμάνουμε την οικονομία δίχως να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία».

Κάνοντας λόγο για «πλεόνασμα επικοινωνίας και πλεόνασμα προπαγάνδας», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι «το αύριο συνεχίζεται να προβλέπεται δύσκολο» και πως «τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Προβλέπεται ένα τρίτο κύμα της πανδημίας».

«Δεν θα προετοιμαστούμε αν συνεχίζουμε τα ίδια λάθη που έγιναν το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο», είπε αναφέροντας πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να αναγνωρίσει τις ευθύνες της καθώς είναι εγκλωβισμένη σε μια «παγίδα αυταρέσκειας».

Μιλώντας για «μακάβριες συγκρίσεις νεκρών», ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι «οι νεκροί δεν είναι στατιστική».

Αν σου άρεσε κάνε