Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη, Τσίπρα και Γεννηματά για την ορκωμοσία Μπάιντεν

Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη, Τσίπρα και Γεννηματά για την ορκωμοσία Μπάιντεν

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 21/01/21, 09:33

Τα δικά τους μηνύματα για τη θητεία του Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ έστειλαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννηματά, μετά την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού ηγέτη την Τετάρτη.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε τα συγχαρητήρια του τόσο στον Τζο Μπάιντεν όσο και στην Κάμαλα Χάρις σημειώνοντας ότι η Ελλάδα προσβλέπει σε ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των δυο χωρών.

«Θερμότερα συγχαρητήρια Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις. Με την αίσθηση της ανανεωμένης αισιοδοξίας, προσβλέπουμε στην περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών και της φιλίας μεταξύ των δύο εθνών μας» έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγχαρητήρια στο νέο αμερικανό πρόεδρο και την αντιπρόεδρό του, εξέφρασε και ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του, στην οποία αναφέρει:

«Ένα νέο κεφάλαιο στην αμερικανική πολιτική ανοίγει σήμερα, μετά από μια περίοδο αγώνων ενάντια σε κοινωνικές, φυλετικές ανισότητες και ανισότητες μεταξύ των φύλων».

Τις θερμές ευχές της στον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις έστειλε και η Φώφη Γεννηματά, η οποία ευχήθηκε καλή θητεία και στους δύο, σχολιάζοντας ότι νίκησε η Δημοκρατία.

Εξέφρασε δε την ελπίδα για νέα σελίδα στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Αν σου άρεσε κάνε