Τη Δευτέρα στη Λευκωσία ο Μητσοτάκης για το Κυπριακό

Τη Δευτέρα στη Λευκωσία ο Μητσοτάκης για το Κυπριακό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 03/02/21, 12:22

Την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου, θα επισκεφθεί την Κύπρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για συζητήσεις με τον Νίκο Αναστασιάδη για το Κυπριακό, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τη Λευκωσία.

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος αναφέρει σε γραπτή δήλωση πως «ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο»

Προσθέτει πως ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, «με στόχο τον περαιτέρω συντονισμό Λευκωσίας – Αθηνών ενόψει και της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης που προτίθεται να συγκαλέσει ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας θα παρακαθίσουν σε συνομιλίες, επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, σημειώνει ο κ. Κούσιος.

Ακολούθως, αναφέρει, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Αν σου άρεσε κάνε