Πλήρης στήριξη Μητσοτάκη σε Μενδώνη στο Υπουργικό Συμβούλιο

Πλήρης στήριξη Μητσοτάκη σε Μενδώνη στο Υπουργικό Συμβούλιο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:27 Δημιουργία 24/02/21, 17:08

Την απόφασή του για πλήρη στήριξη της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Συμφωνα με πληροφορίες στο κλείσιμο της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου ο Πρωθυπουργός είπε: «Είμαστε ένα συλλογικό όργανο και πάντα στεκόμαστε ο ένας στον άλλο στα δύσκολα».

Απευθυνόμενος επίσης στους υπουργούς τους είπε: «θυμηθείτε πόσους από εσάς έχει βοηθήσει η Λίνα Μενδώνη στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων, λύνοντας θέματα συναρμοδιοτήτων».

Όπως είναι γνωστό, μερίδα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας έχει ταχθεί υπέρ της παραίτησης Μενδώνη όπως άλλωστε έχει ζητήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να στηρίξει την κυρία Μενδώνη στο Υπουργικό δίνουν το στίγμα της τοποθέτησής του στην συνεδρίαση της Βουλής την Πέμπτη σε επίπεδο αρχηγών για την ποιότητα του δημοσίου διαλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι τη συζήτηση ζήτησε η κυβέρνηση κατηγορώντας την Αξιωματική Αντιπολίτευση για «χυδαιότητες» στην υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Αν σου άρεσε κάνε