ΝΔ: Ζητά τη διαγραφή της προέδρου της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Ασπροπύργου

ΝΔ: Ζητά τη διαγραφή της προέδρου της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Ασπροπύργου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:47 Δημιουργία 26/02/21, 18:37

Τη διαγραφή της προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ασπροπύργου ζητεί η Νέα Δημοκρατία μετά τις χυδαίες αναρτήσεις της κατά του πρωθυπουργού και της υπουργού Πολιτισμού.


«Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Σημειώνεται ότι η Ελένη Κωνσταντίνου, με ανάρτησή της, αναφέρει ότι «στη φυλακή έπρεπε να είναι ο Κούλης και η Μενδώνη και άλλοι από τους κόλπους της ΝΔ μαζί με τον Λιγνάδη. Δεν ξεχνάμε πως η παιδεραστία και η κακοποίηση στην προκειμένη περίπτωση και πρώτη στα ελληνικά χρονικά της πολιτικής του τόπου έχει όνομα, λέγεται Ν.Δ.».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Μέχρι στιγμής, τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα διέψευδε η πραγματικότητα. Πλέον έχει φτάσει να τον διαψεύδει το ίδιο του το κόμμα. Μέσα σε 24 ώρες από τη φράση "δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε", η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου.

Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου. Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά έκπληξη για κανέναν πολίτη, μετά τη χθεσινή πλήρη κάλυψη που προσέφερε από το βήμα της Βουλής στον κύριο Πολάκη. Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη».

Αν σου άρεσε κάνε