Φ. Γεννηματά: Καταστροφική πολιτική το «lockdown - ακορντεόν»

Φ. Γεννηματά: Καταστροφική πολιτική το «lockdown - ακορντεόν»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:52 Δημιουργία 03/03/21, 13:41

Για καταστροφική επιλογή της κυβέρνησης σε υγεία, οικονομία και εργαζόμενους, έκανε λόγο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στο «lockdown ακορντεόν», εν μέσω του ... εκτός ελέγχου πλέον, τρίτου κύματος της πανδημίας.

«Δε φρόντισαν να ενισχύσουν το ΕΣΥ και τώρα τα νοσοκομεία έφτασαν στα όριά τους. Επιμένουν σε λύσεις-μπαλώματα, την ώρα που έπρεπε να έχουν επιτάξει κρεβάτια ΜΕΘ σε ιδιωτικές κλινικές, όπως έχουμε ζητήσει», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, υπογραμμίζει ότι δεν αρκούν και δεν πείθουν τους πολίτες οι αυτοσχεδιασμοί και τα ημίμετρα του πανικού, καθώς ο δρόμος για την αντιμετώπιση της πανδημίας θα είναι μεγάλος και δύσκολος, με δεδομένο ότι ο εμβολιασμός θα χρειαστεί μήνες για να ολοκληρωθεί.

«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη. Χρειάζεται εθνικό σχέδιο, αποτελεσματικό. Με στοχευμένα μέτρα για την υγεία, την κοινωνία, τις επιχειρήσεις», υπογραμμίζει και σημειώνει πως έχει ζητήσει εδώ και έναν μήνα να γίνει η σχετική συζήτηση στη Βουλή. «Εμείς είμαστε έτοιμοι. Η κυβέρνηση κωφεύει, το κόστος το πληρώνουν οι πολίτες», καταλήγει η κ. Γεννηματά.

Αν σου άρεσε κάνε